ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

Αιμοληψίες για διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων

Ενδοφλέβια χορήγηση ορού ή φαρμάκων
Σας χορηγούμε υποδόριες και ενδομυϊκές ενέσεις και οι ιατρικές οδηγίες στην άνεση του σπιτιού σας από επαγγελματίες νοσηλευτές. Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό μας στον τομέα της υγείας, κατανοώντας την αγωνία που περνούν οι ασθενείς σχετικά με την καθημερινή χορήγηση. Η «Βοήθεια στο σπίτι» διαθέτει έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό στον τομέα της υγείας και είναι προετοιμασμένο να σας απαλλάξει από τον φόβο, το στρες και την ανησυχία χορήγησης ενέσιμης φαρμακευτικής αγωγής στο σπίτι σας.

Ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες με αποκλειστικές νοσοκόμες

Παρακολούθηση ασθενή & καταγραφή ζωτικών του σημείων

Πρόληψη & φροντίδα κατακλίσεων

Χορήγηση εντερικής & παρεντερικής σίτισης

Καθετηριασμός & πλύσεις ουροδόχου κύστεως
Ο καθετηριασμός της ουροδόχου κύστης μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν απαιτείται η ακριβής παρακολούθηση της παραγωγής ούρων ή όταν οι ασθενείς παρουσιάζουν χρόνιες δυσκολίες κένωσης της κύστης. Το προσωπικό μας μεριμνά για την ορθή τοποθέτηση και παρακολούθηση της υγιεινής του ασθενή.

Τοπική καθαριότητα και αλλαγή πάνας
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την τοπική καθαριότητα και αλλαγή πάνας των αγαπημένων σας προσώπων για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε.
Φροντίζουμε για την υγιεινή των ασθενών και τη διατήρηση του βιοτικού και βιολογικού επιπέδου ζωής τους σε υψηλά επίπεδα.

Μέτρηση σακχάρου και χορήγηση ινσουλίνης

Παρακολούθηση ασθενή και καταγραφή ζωτικών σημείων (Θερμοκρασία, σφίξεις, αρτηριακή πίεση, οξυμετρία)
Η μέτρηση ζωτικών σημείων είναι υπηρεσία πολύ σημαντική για ασθενείς με χρόνια προβλήματα που χρειάζονται τακτική παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας τους.

Συλλογή ούρων και λοιπών βιολογικών υγρών και μεταφορά

Νοσηλευτική παρακολούθηση και φροντίδα